CUM CUMPAR

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.
Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de livrare: alegeti modalitatea cu care doriti sa se faca livrarea
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre liitlefashion.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii ”Comanda confirmata”.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.
Comanda telefonica
Telefonand la 0742.778.472, un agent de vanzari littlefashion.ro va va prelua comanda.
Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite mesaj”
- Completati datele dumneavostra de contact (nume, email, numar de telefon);
- Mesaj: completati produsul/produsele pe care le doriti.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

MODALITATI DE PLATA

1. PLATA LA LIVRARE
Daca selectezi optiunea “Plata la livrare”, in momentul primirii coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate.
Cel mai bine este ziua primirii coletului să ai la tine suma calculată pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

Daca selectezi optiunea “Plata la livrare” costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează: PRIN CURIER : 20 lei

2. PLATA PRIN CARDUL BANCAR
Poti efectua plata online prin cardul bancar personal, in conditii de siguranta deplina.
Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.30 – 17.00 la nr de telefon 0742.778.472 sau pe email, la adresa contact@littlefashion.ro
Spor la shopping!

Orice comanda plasata pe site-ul nostru trebuie confirmata telefonic si pe mail de catre dumneavoasta, inainte de a fi procesata.

Nicio informatie bancara nu este inregistrata aceasta fiind transmisa direct catre procesatorul de plati printr-o conexiune criptata si securizata.